Parcs temàtics
L'Alqueria

Pagui la seva estada
Inicio » Parcs temàtics

Parcs temàtics

ciudad_de_las_artes_y_las_ciencias

Ciudad de las Artes y las Ciencias (Valencia)

Está dedicado a la divulgación científica y cultural, integrado por seis grandes elementos:

  • L’ Hemisfèric (cinema IMAX i projeccions digitals),
  • L’ Umbracle (mirador enjardinat i aparcament),
  • El Museu de les Ciències Príncep Felipe (innovador centre de ciència interactiva),
  • L’ Oceanogràfic (el major aquari d’Europa amb més de 500 espècies marines)
  • El Palau dels Arts Reina Sofia (dedicat la programació operística).
  • L’ Àgora, que dota al complex d’un espai multifuncional.

Mundo Mar

Parc d’oci, defensa mediambiental, difusió i promoció del respecte als animals i a la naturalesa, així com conservació i reproducció d’espècies, amb una topografia que contribueix a crear un parc únic, dotat d’exuberant vegetació i jardineria tropical, edificis de rústic aspecte, conjunts rocosos, grans cascades i sorprenents grutes.

mundomar
aqualandia

Aqualandia

Primer parc aquàtic que es construeix a Espanya sent un dels parcs aquàtics més grans i millor daurats del món i en un gran entorn natural on podràs gaudir d’una gran varietat d’atraccions aquàtiques, així com dels seus diferents serveis complementaris com a diferents piscines, tobogans i jocs infantils.

Terra Mítica

Descobreix tot el que s’amaga a la vora del Mediterrani, Egipte, Grècia, Roma, Iberia i Les Illes, milers d’anys d’història convertits en nombrosos moments de diversió, emoció i adrenalina, girs de cap per avall a cent quilòmetres per hora, 35 segons de caigudes en picat, loopings de 360 graus, girs en sacacorchos i la muntanya russa de fusta més llarga d’Europa.

Nota: Les entrades a aquests parcs es poden adquirir en el càmping a un preu especial. Oferim excursions organitzades a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb sortida des del càmping en T.A.

terra_mitica
logo alqueria

La platja de Gandia, punt estratègic de la costa mediterrània, amb més de 2km de platjes immillorables per a prendre el bany, els brinda l’oportunitat de gaudir d’un gran entorn natural i cultural completo i variat.

acsi
adac
compromiso-de-calidad-turistica
premio-trayectoria

Informació turística

Informació d'interès