Condicions de lloguer
L'Alqueria

Pagui la seva estada
Inicio » Condicions de lloguer

CONDICIONS DE LLOGUER

En cas de divergència o contradicció entre les condicions que apareixen en aquesta pàgina web i les condicions particulars enviades al client, per correu ordinari, correu electrònic o altres mitjans, prevaldran aquestes últimes.

DRET D’ADMISSIÓ

Els menors de 18 anys s’han d’allotjar en aquest establiment acompanyats dels pares, tutors o adults degudament autoritzats per aquells. El personal de l’hotel pot requerir la documentació pertinent que identifique els adults com a pares/tutors o persones autoritzades.

CONDICIONS DE LA RESERVA

1.- La reserva requereix el pagament anticipat del 30% de l’estancia, per transferència bancària o targeta de crèdit.

2.- El Càmping es reserva el dret, per necessitats de planificació, de substituir la parcel·la o bungalow seleccionada/da per una/una de similars característiques i ubicada/da amb la major proximitat possible a la/la seleccionada/da.

DESPESES DE MODIFICACIÓ O CANCEL·LACIÓ DE RESERVA

Cancel·lació gratuïta fins a 7 dies abans de la data d’arribada.

Si el client no s’ha presentat ni ha avisat el dia previst d’arribada, s’entendrà que la parcel·la o el bungalow queda a disposició del càmping. Si es fa algun canvi de dates les despeses de cancel·lació corren a raó de la primera reserva realitzada. Si en qualsevol modificació l’import total de la reserva és inferior a la quantitat lliurada a la primera reserva no es tornaran els diners.

CHEK-IN I CHECK-OUT

1.- Si la vostra arribada serà posterior a les 21:00 hores ho haureu d’avisar amb antelació per telèfon o per email.

2.- El dia de l’arribada el titular de la reserva i tots els seus acompanyants de 16 anys o més presentaran el DNI, permís de conduir o passaport. Per al cas d’estrangers NOMÉS sadmetrà el passaport, carta o document d’identitat o permís de residència (UE).

3.- Pagament en cas de bungalow: abans de rebre les claus, el client abonarà el saldo pendent de pagament de l’estada contractada (70% restant). A més, el càmping podrà exigir l’abonament d’una fiança de 60 € per respondre de la neteja i conservació del bungalow.

4.- Pagament en cas de parcel·la: es podrà pagar al llarg de l’estada com a norma general, però se li podrà requerir el pagament per avançat per necessitats de planificació.

5.- També s’abonarà una fiança de 10 € si el client vol obtenir una targeta d’accessos del vehicle.

6.- El dia de sortida el client pagarà la resta de serveis o suplements contractats, generats durant l’estada, que estiguin pendents de pagament i se li tornaran les fiances lliurades si el bungalow es deixa en les mateixes condicions en què es va lliurar el dia d’arribada i es torna la targeta d’accessos.

HORARIS

1.- HORARIS BUNGALOWS.

Horari d’arribada:

CABANYA 2PAX, CASETA FUSTA, MEDITERRANI, EUROADAPTAT i DE LUXE a partir de les 14:00 hores,

BUNGALOWS  CLUB  i MOREA a partir de les 18:00 hores.

Horari de sortida:

CABANYA 2PAX, CASETA FUSTA, MEDITERRANI, EUROADAPTAT i DE LUXE abans de les 12:00 hores;

BUNGALOWS CLUB, MOREA abans de les 16:00 hores.

 

2.- HORARIS PARCEL·LES.

Horaris: Horari d’arribada: a partir de les 12.00 del migdia.

Horari de sortida: com a màxim a les 12.00 del migdia.

3.- Late check-out en ponts o caps de setmana en temporada baixa:  Amb prèvia consulta a la recepció i AMB ABONAMENT D’UN SUPLEMENT l’horari d’entrada podrà ser a partir de les 10:00 hores i la sortida a les 18: 00 hores.

4.- No es podrà circular ni entrar ni sortir del càmping amb el vehicle des de les 00.30 hores fins a les 8.00 hores.

ALTRES NORMES

1.- Visites. L´entrada al càmping queda reservada als clients que han contractat l´estada en parcel·la o bungalow. El client haurà d’informar la recepció de les possibles visites. El temps de visita estarà limitat a una hora. La superació d’aquest temps o ús de qualsevol servei implicarà que el visitant, o subsidiàriament el client allotjat que rep el visitant, hagi de pagar la visita.

2.- Parking: La tarifa del bungalow permet el pàrquing d’un vehicle al recinte del càmping, els altres es facturaran segons tarifa d’acampada. Pel cas de les parcel·les inclou la instal·lació d’una autocaravana o un cotxe + caravana o un cotxe + botiga.

3.- Prestacions: Al bungalow no s’inclouen llençols ni tovalloles. Tampoc mantes per als models cabana 2 pax i caseta de fusta. Per al cas de les parcel·les els clients hauran d’aportar el seu cable elèctric (mascle tipus F CEE o schuko, rodó amb dues patilles i presa de terra a les ranures. La majoria de les parcel·les també accepten endoll europeu CEE) d’almenys 15m. perquè NO està inclòs.

4.- Places: No es podran sobrepassar les places autoritzades a cada contracte de parcel·la/bungalow, comptant-se com a plaça tant si és adult, nen o nadó. Pel cas de les parcel·les no es facturarà als menors de 3 anys.

5.- Gossos: Només s’admeten gossos que no siguin de raça perillosa. Els propietaris evitaran que els seus animals molestin altres veïns amb lladrucs. També si efectuen les vostres necessitats dins del recinte del càmping, hauran de retirar-les. En el cas de queixes repetides, hauran d’abandonar el càmping.

6.- Electricitat:  El client prestarà atenció a la intensitat de la potència elèctrica contractada (6A o 10A) per al suport dels seus aparells elèctrics.

Consum elèctric de Bungalows: En estades de 30 dies o més el consum de llum dels bungalows CLUB, MEDITERRANI, MOREA, EUROADAPTAT i DE LUXE s’abona a part a 0,50€/Kw.

7.- Normes internes: Els usuaris del bungalou o de la parcel·la es comprometen a seguir les normes de règim interior del càmping que estan exposades a la recepció del càmping.

logo alqueria

La platja de Gandia, punt estratègic de la costa mediterrània, amb més de 7 km de platjes immillorables per a prendre el bany, els brinda l’oportunitat de gaudir d’un gran entorn natural i cultural complet i variat.

acsi
adac
compromiso-de-calidad-turistica
premio-trayectoria

Allotjaments

Informació turística

Informació d'interès