Esports
L'Alqueria

Pagui la seva estada
Inicio » Esports

Esports

Si longus, levis dictata sunt. Qui est in parvis malis. An haec ab eo non dicuntur? Compensabatur, inquit, cum summis doloribus laetitia.

real_club_nautico_gandia

Real Club Náutico Gandía

Situat al principi de la Platja i al costat del port, amb més de 300 amarris i amb tots els serveis necessaris per a l’activitat.

Amb escola de rem, bussejo, vetlla lleugera, piragües, windsurf, catamarà, banana boat, caiacs i competicions de vela lleugera, pesca, remo creuer i vés-la infantil.

Ja sigui de manera puntual o durant tot l’any, en grup o personalitzat, les nostres activitats t’ofereixen una àmplia gamma de serveis esportius a tots els nivells i per a tots els públics.

Disposa d’un magnifico restaurant amb fabuloses vistes al port obert tot l’any al públic

Gandía Surf

És una de les escoles de WINDSURF més antigues d’Espanya; 26 anys fa que presten els seus serveis estiu després d’estiu a la platja de Gandia i poden assegurar amb orgull que encara no s’ha anat cap alumne sense aprendre ni descontent.

Durant aquests últims anys han diversificat l’oferta d’activitats com a Catamarà, vetlla lleugera i Kayacs, tant en cursets com en lloguer, poden gaudir els nens (amb programes especials) i els adults.

gandia_surf
golf

Club de Golf

Pitch and Putt amb recorregut de 6 clots, parell 3, amb tres sortides diferenciades per a cadascun dels clots, la qual cosa permet fer 3 recorreguts amb distàncies diferents (tres de sortida sobre catifes).

Les distàncies de joc oscil·len entre els 30 i els 70m, Ideal per als iniciats a aquest esport, i per practicar i perfeccionar el joc curt.

Camp situat molt proper al mar i en contacte amb la naturalesa. El recorregut presenta carrers vorejats per arbres, sense obstacles d’aigua, però amb nombrosos búnkeres.

Centro Hípico Los Robles

Obert des de 1991 para tot aquell que senti passió i admiració pel cavall, li oferim classes d’equitació per a tots els nivells, dirigits especialment a nens i nenes, els qui tenen l’oportunitat de gaudir d’un esport sa que combina naturalesa i animals.

Muntar a cavall contribueix a millorar l’equilibri i la coordinació i enforteix la musculatura.

Comptem amb una professora tècnic en equitació nivell 1, així com tot un personal titulat i altament qualificat que estarà pendent a tot moment de les evolucions dels nostres alumnes.

centro_hipico_los_robles
karting_daimus

Karting Daimús

Inaugurat el 12/06/1998 disposa d’una excel·lent pista amb boxes, pàrquing, terrassa panoràmica, cafeteria i pista de ràdio control.

Disposem de karts per a tots els públics i de llum artificial per gaudir de les instal·lacions també a la nit.

El circuit té una longitud de 720/7m., una recta de 108m. 7 corbes a esquerra i 5 a dretes, és un traçat tècnic en el qual es demostra l’habilitat del pilot traçant la pista, tot el traçat està protegit en el seu exterior amb proteccions.

 

Club de Tenis Gandía

Escola de tennis per a tots els nivells amb 12 pistes de terra batuda, 2 de mini tennis, 1 d’herba artificial i 7 de padel.

Bar restaurant, saló social, gimnàs, sauna, piscina i camp multifunció.

club_de_tennis_gandia
instalaciones_municipales

Instal·lacions municipals

Poliesportiu municipal, amb tot tipus de pistes, camps, sales i piscines cobertes i convertibles. Bar-cafeteria.

Pavelló del Rabal, amb pista poliesportiva, sala polivalent i sala gimnàstica rítmica.

Zona esportiva Beniopa, amb frontó, padel, piscina i agorespace.

Campos de futbol per tots els barris.

logo alqueria

La platja de Gandia, punt estratègic de la costa mediterrània, amb més de 2km de platjes immillorables per a prendre el bany, els brinda l’oportunitat de gaudir d’un gran entorn natural i cultural completo i variat.

acsi
adac
compromiso-de-calidad-turistica
premio-trayectoria

Informació turística

Informació d'interès