Benvinguts al càmping & Bungalows
L’Alqueria
El teu càmping a la platja de Gandia

Vingui a gaudir amb la seva familia o amics al lloc idoni per a les seues vacances a la platja de Gandia, en el Càmping l’Alquería.

De les seues completes instal·lacions, els seus diferents tipus de parcel·les per acampar i els seus nou models de bungalows on pot elegir el model preferit per a la seua estada a qualsevol època de l’any.

La platja de Gandia, punt estratègic de la costa mediterrània, amb més de 2km de platjes immillorables per a prendre el bany, els brinda l’oportunitat de gaudir d’un gran entorn natural i cultural completo i variat.

En un radi de menys de 60km. pot visitar la Ciutat de las Arts i les Ciències i l’Oceanogràfic a Valencia; i Terra Mítica, Mundomar ì Aqualandia a Benidorm.

alojamientos-home

Allotjaments

Descobreix els nostres allotjaments i tria el que millor s’adapti a les teves necessitats. Tens un món per triar.

servicios-home

Serveis

Posem a la teva disposició tots els nostres serveis i equipaments perquè la teva estada amb nosaltres sigui el més agradable possible.

parcelas-home

Parcel.les

Al Càmping l’Alqueria podràs triar entre els nostres dos tipus de parcel·les … amb pica i sense pica.

Últimes Noticies

Lo sentimos. En este momento no disponemos de noticias.

logo alqueria

La platja de Gandia, punt estratègic de la costa mediterrània, amb més de 2km de platjes immillorables per a prendre el bany, els brinda l’oportunitat de gaudir d’un gran entorn natural i cultural completo i variat.

Informació turística

Informació d'interès