Condicions de lloguer
L'Alqueria

Inicio » Condicions de lloguer

CONDICIONS DE LLOGUER

CONDICIONS DE LA RESERVA

1.- La reserva requereix el pagament anticipat del 30% de la estada per transferència bancària, targeta de crèdit o enviament postal.

2.- El Càmping es reserva el dret, per necessitats de planificació, de substituir la parcel.la o el bungalow seleccionat/da per un/a de semblants característiques i ubicat amb la major proximitat possible al/a seleccionat/da.

CONDICIONS DE MODIFICACIÓ I ANUL.LACIÓ DE RESERVA

10% de la quantitat entregada fins a 31 dies abands de l’arribada.
50% de la quantitat entregada entre 30 i 8 diess abans de l’arribada.
100% de la quantitat entregada entre 7 i 0 dies abans de l’arribada.

Si el client no s’hagués presentat o avisat el dia de l’arribada, s’entendrà que la parcel.la o el bungalow resta a disposició del Càmping. Si es realitza algun canvi de dades les despeses de cancel.lació van a raó de la primera reserva realitzada. Si en qualsevol modificació l’import total de la reserva és inferior a la quantitat entregada en la primera reserva no hi haurà cap reemborsament.

CHECK-IN I CHECK-OUT

1.- Si preveu que la seva arribada siga posterior a les 21:00 hores, caldrà que ho avise amb antel·lació per telèfon o per email.

2.- El client i tots els seus acompanyants majors de 16 anys hauran de portar el DNI (o carta d’identitat d’un altre país), passaport, permís de residència o carnet de conduir (aquest últim només si es té nacionalitat espanyola).

3.- Pagament en cas de bungalou: abans de rebre les claus el client efectuarà el pagament anticipat de l’estada contractada (70% restant) i igualment abonarà dues fiances en metàl·lic, una de 60 € per a respondre de la neteja i conservació del bungalow i una altra de 10 € per a la targeta d’accessos del vehicle.

4.- Pagament en cas de parcel.la: es podrà pagar al llarg de l’estada com a norma general, però podrà requerir-se el pagament per adelantat per necessitats de planificació. Com a molt tard haurà d’estar abonada un dia abans de l’eixida.

5.- El dia d’eixida es tornaran les fiances entregades si el bungalow es deixa en les mateixes condicions en què es va trobar el dia d’arribada i es torna la targeta d’accessos.

HORARIS

1.- Horari d’arribada: CABAÑAS, MADERA, MEDITERRANEO, EUROADAPTADO I DE LUXE a partir de les 14:00 hores. MADERA WC, CLUB i MOREA a partir de les 18:00 hores. PARCEL.LA 12:00 hores.

2.- Horari d’eixida: CABAÑAS, MADERA, MEDITERRANEO, EUROADAPTADO I DE LUXE abans de les 12:00 hores. MADERA WC, CLUB i MOREA abans de les 16:00 hores.  PARCEL.LA 12:00 hores.

3.- Caps de setmana o ponts de temporada baixa: L’horari d’entrada podrà ser a partir de les 10:00 hores i l’horari d’eixida fins a les 18:00, subjecte a disponibilitat i amb prèvia consulta a la recepció.

4.- No es podrà circular ni entrar ni eixir del càmping amb el vehicle des de les 00:30 hores fins a les 8:00 hores.

D’ALTRES NORMES

1.- Visites. L’entrada queda reservada als acampats. La recepció ha d’autoritzar prèviament l’entrada de familiars i amics. El temps de visita estarà limitat a una hora. Superat aquest temps o l’ús de qualsevol servei, implicarà que el visitant haja de pagar la visita.

2.- Pàrquing: La tarifa del bungalow permet l’aparcament d’un vehicle, la resta es facturarà segons tarifa d’acampada. Per al cas de les parcel·les inclou la instal·lació d’una autocaravana o un cotxe + caravana o un cotxe + tenda.

3.- Prestacions: Al bungalow no s’inclou roba de llit (llençols, tovalloles, etc.). Tampoc flassades per als models cabaña 2 pax, cabaña 4 pax i casita de madera. Per al cas de les parcel·la, els clients cal que porten el seu cable elèctric (mascle tipus F CEE o schuko, rodó amb dues patilles i presa de terra en les ranures) d’almenys 15m. perquè NO està inclòs.

4.- Places: no es podrà sobrepassar les places autoritzades en cada bungalow. Es comptarà com a plaça tant si s’és adult, xiquet o nadó. Per al cas de les parcel·les no es facturarà als menors de 3 anys.

5.- Gossos: només s’admeten gossos de menys de 10 kg. i que no siguen de races considerades com a perilloses. Els propietaris evitaran que els seus animals emprenyen els altres veïns amb lladrucs. També, si efectuassen les seues necessitats dins el recinte del càmping, hauran de retirar-les. En el cas de queixes repetides al respecte hauran d’abandonar el càmping.

6.- Electricitat: El consum de llum dels models de bungalow CLUB, MEDITERRANI, MOREA, EUROADAPTADO i DE LUXE s’abona a part segons el consum. Per al cas de les parcel·les, preste atenció a la intensitat de la potència elèctrica contractada (6A o 10A) per al suport dels seus aparells elèctrics. El client assumirà la responsabilitat dels accidents que poguessin ocórrer per deficiències en la seva instal·lació (connexions sense presa de terra, tancaments, etc).

7.- Normes internes: Els usuaris del bungalow es comprometen a complir les normes de règim interior del càmping.

logo alqueria

La platja de Gandia, punt estratègic de la costa mediterrània, amb més de 2km de platjes immillorables per a prendre el bany, els brinda l’oportunitat de gaudir d’un gran entorn natural i cultural completo i variat.

Informació turística

Informació d'interès