Condicions de lloguer
L'Alqueria

Pagui la seva estada
Inicio » Condicions de lloguer

CONDICIONS DE LLOGUER

RESUM DE CONDICIONS DE SERVEI I MESURES PREVENTIVES HIGIÈNIQUES PER REDUIR EL RISC DE CONTAGI PER COVID-19, D’OBLIGATORI COMPLIMENT

TITULAR i ACOMPANYANTS accepten les condicions de servei i les mesures preventives higièniques establertes per a la seva obligatòria acceptació: distància social de seguretat de 2 metres evitant la salutació amb contacte físic, rentat de mans freqüent i minuciós amb aigua i sabó o, si no amb gel hidroalcohólico (sobretot després esternudar, mocar-se, tossir o tocar superfícies potencialment contaminades), ús de mascareta si no és possible mantenir la distància social de seguretat, tossir amb el colze doblegat, rebutjar en papereres d’accionament no manual les deixalles d’higiene personal i no compartir objectes.

La validesa de la reserva està condicionada a la normativa de l’estat d’alarma i a la fase d’desescalada en què es trobi Gandia, la residència habitual de l’TITULAR i la dels seus ACOMPANYANTS.

L’ús de les instal·lacions està condicionat per la fase de desescalada en què es trobi Gandia. Es tindran en compte com a mesures principals el respecte de la distància de seguretat, la limitació d’aforament i l’augment de la freqüència de neteja i desinfecció.

Els PARES / TUTORS seran responsables de l’comportament dels nens i que compleixin les mesures preventives higièniques davant de l’Covid-19. En particular pel que fa a distància de seguretat en totes les instal·lacions i rentat de mans. Els GOSSOS romandran en l’allotjament lligats, únicament sortiran per fer les seves necessitats.

En cas que TITULAR, ACOMPANYANTS o PERSONAL no compleixi amb les directrius establertes se’l convidarà a abandonar el càmping de manera segura i si cal el Càmping contactarà amb les autoritats competents.

TITULAR i ACOMPANYANTS DECLAREN RESPONSABLEMENT abans i just a la seva arribada a l’càmping que ni ells ni els seus familiars convivents tenen febre ni símptomes compatibles amb el Covid-19. A més, accepten les normes i controls pertinents, en els casos que s’estimen. Les persones embarassades, amb patologies cròniques prèvies o edat poden ser considerades de “risc” i se’ls recomana l ‘ “aïllament preventiu”, per al cas de el personal es procedirà a la revisió del seu lloc de treball pel Servei de Prevenció.

Els símptomes de l’Covid-19 són tos, febre i dificultat respiratòria principalment i dolor muscular i de cap en alguns casos. El 80% dels casos presenten símptomes lleus i el període d’incubació és de 2-14 dies. El 50% dels casos comença a presentar símptomes als 5 dies des del contagi.

En cas de simptomatologia compatible amb la malaltia s’haurà d’avisar a l’Càmping a l’96 284 04 70, a les autoritats sanitàries a 900 300 555 i procedir obligatòriament a l’aïllament. A més, el Càmping portarà un registre i ho notificarà a el Servei de Prevenció per a adoptar les mesures oportunes perquè es compleixin els requisits de notificació que estableix el Ministeri de Sanitat, qui podrà avaluar la situació amb la visita dels aïllats per part de l’servei mèdic .

CONDICIONS DE LA RESERVA

1.- La reserva requereix el pagament anticipat del 30% de la estada per transferència bancària, targeta de crèdit o enviament postal.

2.- El Càmping es reserva el dret, per necessitats de planificació, de substituir la parcel.la o el bungalow seleccionat/da per un/a de semblants característiques i ubicat amb la major proximitat possible al/a seleccionat/da.

CONDICIONS DE MODIFICACIÓ I ANUL.LACIÓ DE RESERVA

10% de la quantitat entregada fins a 31 dies abands de l’arribada.
50% de la quantitat entregada entre 30 i 8 diess abans de l’arribada.
100% de la quantitat entregada entre 7 i 0 dies abans de l’arribada.

Si el client no s’hagués presentat o avisat el dia de l’arribada, s’entendrà que la parcel.la o el bungalow resta a disposició del Càmping. Si es realitza algun canvi de dades les despeses de cancel.lació van a raó de la primera reserva realitzada. Si en qualsevol modificació l’import total de la reserva és inferior a la quantitat entregada en la primera reserva no hi haurà cap reemborsament.

CHECK-IN I CHECK-OUT

1.- Si preveu que la seva arribada siga posterior a les 21:00 hores, caldrà que ho avise amb antel·lació per telèfon o per email.

2.- El client i tots els seus acompanyants majors de 16 anys hauran de portar el DNI (o carta d’identitat d’un altre país), passaport, permís de residència o carnet de conduir (aquest últim només si es té nacionalitat espanyola).

3.- Pagament en cas de bungalou: abans de rebre les claus el client efectuarà el pagament anticipat de l’estada contractada (70% restant) i igualment abonarà dues fiances en metàl·lic, una de 60 € per a respondre de la neteja i conservació del bungalow i una altra de 10 € per a la targeta d’accessos del vehicle.

4.- Pagament en cas de parcel.la: es podrà pagar al llarg de l’estada com a norma general, però podrà requerir-se el pagament per adelantat per necessitats de planificació. Com a molt tard haurà d’estar abonada un dia abans de l’eixida.

5.- El dia d’eixida es tornaran les fiances entregades si el bungalow es deixa en les mateixes condicions en què es va trobar el dia d’arribada i es torna la targeta d’accessos.

HORARIS

1.- Horari d’arribada: CABAÑA 2 PAX, MADERA, MEDITERRANEO, EUROADAPTADO I DE LUXE a partir de les 14:00 hores. MADERA WC, CLUB i MOREA a partir de les 18:00 hores. PARCEL.LA 12:00 hores.

2.- Horari d’eixida: CABAÑA 2 PAX, MADERA, MEDITERRANEO, EUROADAPTADO I DE LUXE abans de les 12:00 hores. MADERA WC, CLUB i MOREA abans de les 16:00 hores.  PARCEL.LA 12:00 hores.

3.- Caps de setmana o ponts de temporada baixa: L’horari d’entrada podrà ser a partir de les 10:00 hores i l’horari d’eixida fins a les 18:00, subjecte a disponibilitat i amb prèvia consulta a la recepció AMB UN SUPLEMENT.

4.- No es podrà circular ni entrar ni eixir del càmping amb el vehicle des de les 00:30 hores fins a les 8:00 hores.

D’ALTRES NORMES

1.- Visites. L’entrada queda reservada als acampats. La recepció ha d’autoritzar prèviament l’entrada de familiars i amics. El temps de visita estarà limitat a una hora. Superat aquest temps o l’ús de qualsevol servei, implicarà que el visitant haja de pagar la visita.

2.- Pàrquing: La tarifa del bungalow permet l’aparcament d’un vehicle, la resta es facturarà segons tarifa d’acampada. Per al cas de les parcel·les inclou la instal·lació d’una autocaravana o un cotxe + caravana o un cotxe + tenda.

3.- Prestacions: Al bungalow no s’inclou roba de llit (llençols, tovalloles, etc.). Tampoc flassades per als models cabaña 2 pax i casita de madera. Per al cas de les parcel·la, els clients cal que porten el seu cable elèctric (mascle tipus F CEE o schuko, rodó amb dues patilles i presa de terra en les ranures) d’almenys 15m. perquè NO està inclòs.

4.- Places: no es podrà sobrepassar les places autoritzades en cada bungalow. Es comptarà com a plaça tant si s’és adult, xiquet o nadó. Per al cas de les parcel·les no es facturarà als menors de 3 anys.

5.- Gossos: només s’admeten gossos de menys de 10 kg. i que no siguen de races considerades com a perilloses. Els propietaris evitaran que els seus animals emprenyen els altres veïns amb lladrucs. També, si efectuassen les seues necessitats dins el recinte del càmping, hauran de retirar-les. En el cas de queixes repetides al respecte hauran d’abandonar el càmping.

6.- Electricitat: El consum de llum dels models de bungalow CLUB, MEDITERRANI, MOREA, EUROADAPTADO i DE LUXE s’abona a part segons el consum. Per al cas de les parcel·les, preste atenció a la intensitat de la potència elèctrica contractada (6A o 10A) per al suport dels seus aparells elèctrics. El client assumirà la responsabilitat dels accidents que poguessin ocórrer per deficiències en la seva instal·lació (connexions sense presa de terra, tancaments, etc).

7.- Normes internes: Els usuaris del bungalow es comprometen a complir les normes de règim interior del càmping.

logo alqueria

La platja de Gandia, punt estratègic de la costa mediterrània, amb més de 2km de platjes immillorables per a prendre el bany, els brinda l’oportunitat de gaudir d’un gran entorn natural i cultural completo i variat.

acsi
adac
compromiso-de-calidad-turistica
premio-trayectoria

Informació turística

Informació d'interès