Message
  • Aquest lloc utilitza cookies per millorar i facilitar la seua navegació. Si continua navegant sense configurar les opcions del seu navegador per a rebutjar-les, consent tàcitament l’utilització d’aquestes. Per a més informació sobre l’ús de les cookies pot consultar la nostra Política de Privacitat.

Banner Camping LAlquera
email   lalqueria@lalqueria.com telfono  + 00 34 96 284 04 70
facebook BLOG

Condicions de lloguer
CONDICIONS DE LA RESERVA

1.- La reserva requereix el pagament anticipat del 40% de la estada en cas de bungalows, i 60€ per al   cas de les parcel.les, per transferència bancària, targeta de crèdit o enviament postal.

2.- El Càmping es reserva el dret, per necessitats de planificació, de substituir la parcel.la o el bungalow seleccionat/da per un/a de semblants característiques i ubicat amb la major proximitat possible al/a seleccionat/da.

ANUL.LACIÓ DE RESERVA

1.- Despeses de cancel.lació: 50 % de despeses des del moment de la reserva fins a 14 dies abans de l'arribada, 70 % de despeses fins a 7 dies abans, i 90 % de despeses fins a 2 dies abans. Si el client no s'hagués presentat o avisat el dia de l'arribada, s'entendrà que la parcel.la o el bungalow resta a disposició del Càmping.

2.- L'anul.lació de part de l'estada deguda a l'abandonament del bungalow abans de la data reservada i contractada no donarà dret a cap devolució.

CHECK-IN I CHECK-OUT

1.- Si preveu que la seva arribada siga posterior a les 21 hores, caldrà que ho avise amb antel·lació per telèfon o per emai.

2.- El client i tots els seus acompanyants majors de 16 anys hauran de portar el DNI (o carta d'identitat d'un altre país), passaport, permís de residència o carnet de conduir (aquest últim només si es té nacionalitat espanyola).

3.- Pagament en cas de bungalou: abans de rebre les claus el client efectuarà el pagament anticipat de l'estada contractada (60% restant en cas de bungalou) i igualment abonarà dues fiances en metàl·lic, una de 60 € per a respondre de la neteja i conservació del bungalow i una altra de 10 € per a la targeta d'accessos del vehicle.

4.- Pagament en cas de parcel.la: es podrà pagar al llarg de l'estada com a norma general, però podrà requerir-se el pagament per adelantat per necessitats de planificació.

5.- El dia d'eixida es tornaran les fiances entregades si el bungalow es deixa en les mateixes condicions en què es va trobar el dia d'arribada i es torna la targeta d'accessos.

HORARIS

1.- Horari d'arribada: CABAÑAS, MADERA, MEDITERRANI, EUROADAPTADO I DE LUXE a partir de les 13 hores. MADERA WC, CLUB i MOREA a partir de les 13 hores.

2.- Horari d'eixida: CABAÑAS, MADERA, MEDITERRANI, EUROADAPTADO I DE LUXE abans de les 12 hores. MADERA WC, CLUB i MOREA abans de les 17 hores.

3.- Si es tracta de reserves per a ponts o caps de setmana de temporada baixa l'horari d'entrada podrà ser a partir de les 10 hores i l'eixida cap a les 18, PRÈVIA CONSULTA A LA RECEPCIÓ.

4.- No es podrà circular ni entrar ni eixir del càmping amb el vehicle des de les 00:30 hores fins a les 8:00 hores.

D'ALTRES NORMES

1.- Visites. L'entrada queda reservada als acampats. La recepció ha d'autoritzar prèviament l'entrada de familiars i amics. El temps de visita estarà LIMITAT A UNA HORA. Superat aquest temps o l'ús de qualsevol servei, implicarà que el visitant haja de pagar la visita.

2.- Pàrquing: La tarifa del bungalow permet l'aparcament d'un vehicle, la resta es facturarà segons tarifa d'acampada. Per al cas de les parcel·les inclou la instal·lació d'una autocaravana o un cotxe + caravana o un cotxe + tenda.

3.- Prestacions: Al bungalow no s'inclou roba de llit (llençols, flassades, tovalloles, etc.). Per al cas de les parcel·la, els clients cal que porten el SEU CABLE ELÈCTRIC (mascle tipus F CEE o schuko, rodó amb dues patilles i presa de terra en les ranures) d'almenys 15m. perquè NO està inclòs.

4.- Places: no es podrà sobrepassar les places autoritzades en cada bungalow. Es comptarà com a plaça tant si s'és adult, xiquet o nadó. Per al cas de les parcel·les no es facturarà als menors de 3 anys.

5.- Gossos: només s'admeten gossos de menys de 10 kg. i que no siguen de races considerades com a perilloses. Els propietaris evitaran que els seus animals emprenyen els altres veïns amb lladrucs. També, si efectuassen les seues necessitats dins el recinte del càmping, hauran de retirar-les. En el cas de queixes repetides al respecte hauran d'abandonar el càmping.

6.- Electricitat: El consum de llum dels models de bungalow CLUB, MOREA, MEDITERRANI, EUROADAPTADO i DE LUXE s'abona a part a 0,35 € / kw. Per al cas de les parcel·les, preste atenció a la intensitat de la potència elèctrica contractada (6A o 10A) per al suport dels seus aparells elèctrics. El client assumirà la responsabilitat dels accidents que poguessin ocórrer per deficiències en la seva instal · lació (connexions sense presa de terra, tancaments, etc).

7.- Normes internes: Els usuaris del bungalow es comprometen a complir les normes de règim interior del càmping.

Buy cheap windows or linux hosting for your small business website. Please consider sitecloud hosting review and hostmonster review.