Message
  • Aquest lloc utilitza cookies per millorar i facilitar la seua navegació. Si continua navegant sense configurar les opcions del seu navegador per a rebutjar-les, consent tàcitament l’utilització d’aquestes. Per a més informació sobre l’ús de les cookies pot consultar la nostra Política de Privacitat.

Banner Camping LAlquera
email   lalqueria@lalqueria.com telfono  + 00 34 96 284 04 70
facebook BLOG

El nostre Càmping

wifi gratistrivago grupos h

 

bungalows Jacuzzi fallas
Allotjaments Servicis Informació turística
Parcelas Piscina montaña
Galeria d'imatges

 

Vinga a gaudir amb la seva familia o amics al lloc idoni per a les seues vacances a la platja de Gandia, en el Càmping l’Alquería.

De les seues completes instal·lacions, els seus diferents tipus de parcel·les per acampar i els seus nou models de bungalows on pot elegir el model preferit per a la seua estada a qualsevol època de l'any.

La platja de Gandia, punt estratègic de la costa mediterrània, amb més de 2km de platjes immillorables per a prendre el bany, els brinda l'oportunitat de gaudir d'un gran entorn natural i cultural completo i variat.

En un radi de menys de 60km. pot visitar la Ciutat de las Arts i les Ciències i l'Oceanogràfic a Valencia; i Terra Mítica, Mundomar ì Aqualandia a Benidorm.

natacion1314 info

 

Buy cheap windows or linux hosting for your small business website. Please consider sitecloud hosting review and hostmonster review.